Årskursus i healing 2. år

Healing er på en gang noget ganske enkelt, og samtidig indebærer det en modningsproces og fordybelsesproces for healeren. Årskurset giver deltageren redskaber til at træne sine færdigheder. Deltagerne lærer nye healings teknikker og træning i at sanse aura og energi. samtidig indeholder årskurset meditationer, som støtter klarhed og harmoni i kontakten til egen energi. Endelig er det faglige fællesskab og udveksling af erfaringer i gruppen berigende for den enkelte.

 • Spirituel healing
 • Chakraer, grund elementer og den fysiske krop
 • Chakra par healing
 • Healing i det æteriske
 • Healing med lyd og farve
 • Healing af de positive og negative psykiske strømme
 • Polaritetsterapi og de fem elementer
 • Indsansning på en anden person
 • Meditation og energiøvelser
 • Klinik vejledning og lovgivning
 • Klient supervision

Forudsætning for deltagelse: fuldførelse af  i Årskursets 1. år eller grunduddannelsen i polaritetsterapi, samt godkendelse efter en personlig samtale. Det er også muligt at deltage, hvis du har været i et længere forløb hos en anden lærer i Bob Moores healingstradition. Kontakt Gitte Virkmann Larsen for at høre nærmere.

Under årskurset skal deltagerne lave mindst 35 behandlinger hjemme under supervision, samt modtage 5 behandlinger af en kyndig healer, som deltagerne betaler direkte til healeren.

Ved Gitte Virkmann Larsen og John Virkmann.

Start:
d. 31. august, 2020 – derefter mandage i lige uger indtil d. 13. december, 2021. Kl. 17.00-21.00. Samt en weekend d. 3.-5. september, 2021. Datoer for Årskurset, 2. år

Man tilmelder sig ved at kontakte Gitte Virkmann Larsen pr. telefon 51 90 03 71 eller e-mail. Sidste frist for tilmelding er d. 21. august, 2020.

Pris:
18.000 Kr.
Betaling af depositum på 4.000 Kr. ved tilmeldingen og  restbeløbet på 14.000 Kr. senest d. 24. august, 2020.
19.000 Kr. Ved betaling i rater.

Ratebetaling:
Heraf betales 4.000 Kr. som depositum ved tilmeldingen. Restbeløbet betales med 1.000 Kr. pr. måned.
Du er først tilmeldt 2. årskursus, når tilmelding og depositum eller fuld betaling er modtaget.

Depositum:
4.000 Kr. refunderes ikke hvis deltageren vælger at melde fra årskurset. Dog kan depositum minus 1.000 Kr. i administrationsgebyr tilbagebetales ved framelding senest 1 måned før kursusstart.
Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået d. 21. august, 2020, refunderes depositum/fuld betaling.

Registreret Alternativ Behandler
Gennemførelse af de to Årskurser i Healing giver tilsammen 300 timers undervisning og træning i healing. De opfylder Healerringens krav til undervisning i healing som primær behandlingsform. Deltagerne modtager også 6 timers undervisning i klinikdrift.
Dertil kommer de andre krav som Healerringen opstiller til f. eks. undervisning i anatomi, sygdomslære og psykologi, som Healingcenter Århus ikke underviser i. Dem skal kursisterne opfylde ved at følge undervisning på andet undervisningscenter.
Se mere på Healerringens hjemmeside.