Årskursus i healing 2. år

Healing er på en gang noget ganske enkelt, og samtidig indebærer det en modningsproces og fordybelsesproces for healeren. Årskurset giver deltageren redskaber til at træne sine færdigheder. Deltagerne lærer nye healings teknikker og træning i at sanse aura og energi. samtidig indeholder årskurset meditationer, som støtter klarhed og harmoni i kontakten til egen energi. Endelig er det faglige fællesskab og udveksling af erfaringer i gruppen berigende for den enkelte.

  • Spirituel healing
  • Chakra par healing
  • Healing i det æteriske
  • Healing med lyd og farve
  • Healing af de positive og negative psykiske strømme
  • Polaritetsterapi og de fem elementer
  • Indsansning på en anden person
  • Meditation og energiøvelser
  • Klinik vejledning og lovgivning
  • Klient supervision

Forudsætning for deltagelse: fuldførelse af  i Årskursets 1. år eller grunduddannelsen i polaritetsterapi, samt godkendelse efter en personlig samtale. Det er også muligt at deltage, hvis du har været i et længere forløb hos en anden lærer i Bob Moores healingstradition. Kontakt Gitte Virkmann Larsen for at høre nærmere.

Under årskurset skal deltagerne lave mindst 44 behandlinger hjemme under supervision, samt modtage 5 egen behandlinger af en kyndig healer.

Ved Gitte Virkmann Larsen og John Virkmann.

Start:
d. 9. april, 2019 – derefter tirsdage i ulige uger indtil d. 16. juni, 2020. Kl. 17.00-21.00. Datoer for Årskurset, 2. år

Man tilmelder sig ved at kontakte Gitte Virkmann Larsen pr. telefon 51 90 03 71 eller e-mail. Sidste frist for tilmelding er d. 26. marts, 2019.

Pris:
14.700 Kr.
Betaling af depositum på 4.000 Kr. ved tilmeldingen og  restbeløbet på 10.700 Kr. senest d. 2. april, 2019.
15.700 Kr. Ved betaling i rater.

Ratebetaling:
Heraf betales 4.000 Kr. som depositum ved tilmeldingen. Restbeløbet betales med 900 Kr. pr. måned. Juli er betalingsfri måned.
Du er først tilmeldt 2. årskursus, når tilmelding og depositum eller fuld betaling er modtaget.

Depositum:
4.000 Kr. refunderes ikke hvis deltageren vælger at melde fra årskurset. Dog kan depositum minus 1.000 Kr. i administrationsgebyr tilbagebetales ved framelding senest 1 måned før kursusstart.
Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået d. 30. marts, 2019, refunderes depositum.

Registreret Alternativ Behandler
Gennemførelse af de to Årskurser i Healing giver tilsammen 300 timers undervisning og træning i healing. De opfylder Healerringens krav til undervisning i healing som den primære behandlingsform. Når man samtidig opfylder de andre krav som Healerringen opstiller til f. eks. undervisning i anatomi, sygdomslære og psykologi, som Healingcenter Århus ikke underviser i.
Se mere på Healerringens hjemmeside.