Årskursus i healing – 1. år

Årskurset er for dig, der har lyst til fordybelse i energi og forståelse af healing over en længere periode. Måske har du erfaret, at du kan “noget” med dine hænder og vil gerne fordybe dig i kontakten til de kvaliteter, der ligger til grund for det. Og måske vil du gerne vide mere om, hvad der sker, når du er i kontakt med energi. Arbejdet i en gruppe over et længere forløb giver vejledning, støtte og indsigter fra fællesskabet, foruden at du lærer en masse konkret om energibevidsthed og aspekter af healingens natur.

Arbejdet med healing en læreproces, og grundlaget er deltagernes arbejde med sin egen personlige udvikling. Under forløbet arbejder vi med forskellige energiøvelser, som åbner kontakten til kroppen, og hjælper den til afspænding og åbenhed, så der kan skabes bevidst kontakt med egen energikrop og kvalitetslaget. Denne kontakt er vejen ind i en dybere kontakt med healings energien. Du lærer også meditationer, som øger kontakten til hjerteenergien og bevidstheden på en balanceret måde.

Vi arbejder desuden med at styrke sansningen af energi og udvikle forståelse af energikroppens mange lag og de sprog, de taler til os på.

Årskurset i healing indeholder bl. a.:

 • Fordybelse af kontakten til healing
 • Udvikling af healingsevner
 • Chakra healing
 • Healing og de 5 elementer
 • Polaritetshealing
 • Polaritetsterapi 1
 • Rygradshealing
 • Fjernhealing
 • Meditation og energiøvelser
 • Behandler etik
 • Samtale og klientnærvær

Undervisningen bygger på Bob Moores lære i energi, bevidsthed og selvudvikling. Polaritetsterapien er fra Dr. Randolph Stone.

Under forløbet udfører deltagerne mindst 30 hjemmebehandlinger under supervision. Samt modtager mindst 5 behandlinger af en healer efter eget valg.

Maksimum 8 deltagere på årskurset.

Fakta om årskurset:

Underviser:
Gitte Virkmann Larsen og gæstelærer John Virkmann

Sted:
Healingcenter Aarhus, Bredgade 51, 8340 Malling.
Midttraffik bus 100 mellem Århus og Odder  går lige til døren, det samme gør Odderbanen, men den er pt. ude af drift på grund af udbygning.

Datoer:
Startdato: 7. november, 2018. Derefter onsdage i ulige uger. I alt 22 mødegange. Undervisnings-dagene følger skoleåret i Aarhus kommune. Datoer for årskurset

Undervisningstid:
Kl. 17.00 til 21.00 (I alt 103 undervisningslektioner).

Tilmelding:
Kontakt Gitte Virkmann Larsen på telefon 51 90 03 71 eller info@healingcenteret.dk  for informationer og tilmelding. Du er også velkommen til at aftale et møde, hvor du kan få mere at vide om årskurset.
Du tilmelder dig helt konkret ved at sende en mail til info@healingcenteret.dk eller en SMS til Gitte, hvor du bekræfter at du gerne vil med. Så aftaler vi en kortere samtale her på centeret eller telefonisk. Du modtager derefter en tilmeldingsblanket og en faktura på dit depositum. Din betaling af depositum er din endelige tilmelding og sikrer dig din plads.

Pris:
12.000 Kr.
Betaling af depositum på 4.000 Kr. ved tilmeldingen og  restbeløbet på 8.000 Kr. senest 10 dage før kursusstart.

13.000 Kr. Ved betaling i rater. Se mere om Ratebetaling
Heraf betales 4.000 Kr. som depositum ved tilmeldingen. Restbeløbet betales med 900 Kr. pr. måned. Juli er betalings-fri måned.
Du er først tilmeldt årskurset, når tilmelding og depositum eller fuld betaling er modtaget.

Depositum:
4.000 Kr. refunderes ikke hvis deltageren vælger at melde fra årskurset. Dog kan depositum minus 1.000 Kr. i administrationsgebyr tilbagebetales ved framelding senest 1 måned før kursusstart.
Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået 10 dage før kursusstart, refunderes depositum selvfølgelig.

Framelding
Deltageres framelding fra kurset mindre end 1 måned før forløbets start eller i løbet af forløbet.