Årskursus i healing – 1. år

Årskurset er for dig, der har lyst til at fordybe dig i energi og forståelse af healing over en længere periode. Måske har du erfaret, at du kan “noget” med dine hænder og vil gerne fordybe dig i kontakten til de kvaliteter, der ligger til grund for det. Og måske vil du gerne vide mere om, hvad der sker, når du er i kontakt med energi. Arbejdet i en gruppe over et længere forløb giver vejledning, støtte og indsigter fra fællesskabet. Du vil også lære en masse konkret om energibevidsthed og aspekter af healingens natur.

Arbejdet med healing er en læreproces, og grundlaget er deltagernes arbejde med egen personlige udvikling. Under forløbet arbejder vi med forskellige energiøvelser, som åbner kontakten til kroppen, og hjælper den til afspænding og åbenhed. Herved kan der så skabes bevidst kontakt med egen energikrop og kvalitetslaget. Denne kontakt er vejen ind i en dybere forbindelse med healings energien. Du vil også lære meditationer, som øger kontakten til hjerteenergien og bevidstheden på en balanceret måde.

Vi arbejder desuden med at styrke sansningen af energi og udvikle forståelse af energikroppens mange lag og de sprog, de taler til os på.

Årskurset i healing indeholder bl. a.:

 • Fordybelse af kontakten til healing
 • Udvikling af healingsevner
 • Chakra healing
 • Healing og de 5 elementer
 • Auraens lag og healing
 • Polaritetshealing
 • Polaritetsterapi 1
 • Rygradshealing
 • Fjernhealing
 • Meditation og energiøvelser
 • Supervision af øvebehandlinger
 • Behandler etik
 • Samtale og klientnærvær
 • Klinikdrift

Undervisningen bygger på Bob Moores lære i energi, bevidsthed og selvudvikling. Polaritetsterapien er fra Dr. Randolph Stone.

Under forløbet udfører du sammen med dine medkursister mindst 30 hjemmebehandlinger under supervision, samt modtager mindst fem behandlinger af en professionel healer efter eget valg. Vi kommer gerne med forslag til healere. Egne behandlinger betaler du selv direkte til den valgte healer.

Sammenlagt modtager du 133 lektioners undervisning og praksis i healing, som indgår i en senere  RAB registrering som Registreret Alternativ Behandler, hvis du ønsker at registrere dig som RAB healer. Af andre fag, som kræves, kan nævnes psykologi, anatomi og sygdomslære. RAB registreringen kræver minimum 300 lektioners undervisning og træning i faget healing. Se mere på f. eks. HealerRingens hjemmeside. Healingcenteret lægger vægt på at opfylde kravene til RAB registrering i alle centerets undervisningsforløb.
Du kan tage Årskursus 2. bagefter. De to årskurser giver tilsammen de minimum 300 lektioner i healing, som kræves for at kunne blive RAB registreret. (Plus de andre fag nævnt ovenfor).

Maksimum otte deltagere på Årskurset.

Undervisningen finder sted i i løbet af seks moduler a´ to dage  fordelt over ca. et år.

Fakta om Årskurset:

Underviser:
Gitte Virkmann Larsen

Sted:
Healingcenter Århus, Bredgade 51, 8340 Malling.

Datoer:
1. modul: lørdag og søndag d. 12.-13. oktober, 2024
2. modul: lørdag og søndag d. 7.-8. december, 2024
3. modul: lørdag og søndag d. 8.-9. marts, 2025

Datoerne for de sidste 3 moduler fastlægges sammen med deltagerne.

Undervisningstid:
Kl. 10.00 til 18.00 (I alt 103 undervisningslektioner).

Tilmelding:
Hvis du vil vide mere og finde ud af, om Årskurset er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Gitte Virkmann Larsen på telefon 51 90 03 71 eller info@healingcenteret.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor du helt uforpligtende kan stille spørgsmål og få mere at vide om forløbet enten telefonisk eller ved et besøg på vores center.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@healingcenteret.dk eller en SMS til Gitte, hvor du bekræfter at du gerne vil deltage. Så aftaler vi en kortere samtale her på centeret eller telefonisk. Du modtager derefter en tilmeldingsblanket og en faktura på dit depositum. Din betaling af depositum er din endelige tilmelding og sikrer dig din plads.

Pris:
14.000 Kr.
Early Bird – prisen er gældende ved tilmelding og fuld betaling senest 30 dage før kursusstart.
Betaling af depositum på 4.000 Kr. ved tilmeldingen sikrer dig din plads. Restbeløbet på 10.000 Kr. betales senest 30 dage før kursusstart.

15.000 Kr. – ved betaling gennem en afdragsordning eller tilmelding mindre end 30 dage før kursusstart.

Se mere om afdragsordningen. Afdragsordning
Heraf betales 4.000 Kr. som depositum ved tilmeldingen. Restbeløbet betales med 2.200 Kr. pr. måned i 5 måneder. første afdrag betales 1. oktober, 2024.
Du er først tilmeldt Årskurset, når tilmelding og depositum eller fuld betaling er modtaget.

Depositum:
4.000 Kr. refunderes ikke hvis deltageren vælger at melde fra Årskursus i Healing. Dog kan depositum minus 1.000 Kr. i administrationsgebyr tilbagebetales ved framelding senest 1 måned før kursusstart.
Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået 10 dage før kursusstart, refunderes depositum selvfølgelig.

Framelding

Ved deltagers framelding senest 1 måned inden kursusstart, vil depositum minus 1.000 kr. blive tilbagebetalt.
Herefter tilbagebetales depositum ikke.
Ved deltagerens framelding senere end Årskursets start, tilbagebetales hverken depositum eller kursusafgiften for året. Det vil sige, at du hæfter for hele årsforløbet.

Hvis du ikke kan komme alle dage på kursusforløbet kan du ikke få delvis refusion eller tilbagebetaling.