Årskursus i Polaritetsterapi

Introduktion til polaritetsterapi: en katalysator for din egen healings proces og samtidig en holistisk måde at se på menneskets krop og sundhed.

Årskurset giver dig grundlæggende færdigheder: du lærer om menneskets energisystem og energibanerne i kroppen. Energi-systemet baserer sig på de fem elementer æter, luft, ild, vand og jord, der styrer både de fem nederste chakraer og resten af os, inklusiv en række meridianbaner og organer. Desuden på de 3 gunaer, der er grundlæggende for den energimæssige anatomi og behandlingerne derudfra. Deltagerne lærer at give en række energibalancerende behandlinger, der tager udgangspunkt i de forskellige elementer, gunaer og chakraer; samt at balancere kroppens polariteter.

Bliv bekendt med din energikrop, lær mere om hvordan den fungerer og hvordan den hænger sammen med den fysiske krop og vores daglige liv. Få gode råd til egenomsorg.

Under årskurset bliver du introduceret til de følgende emner:

  • Universel energi og forbindelsen til menneskets energisystem
  • Polaritetsterapiens teori og behandlinger
  • Grundlæggende traditionel og energibaseret anatomi
  • fem- og sekstakkede stjerner, teori og behandlinger
  • Chakrasystemet – teori og praksis
  • Behandlinger til balancering af hvert af de fem elementer og deres tilhørende chakraer
  • Grundlæggende energibaseret ernæringslære, udrensning og polaritetsyoga øvelser
  • Grundlæggende kommunikationsteknikker
  • Introduktion til behandler etik og lovgivning

Under forløbet skal deltagerne udføre 30 øvebehandlinger hjemme, samt modtage 5 polaritetsterapi behandlinger af en uddannet terapeut.

Årskurset består af i alt 155 timers undervisning og behandlinger (173 lektioner), der giver mulighed for at søge om optagelse  i the International Polarity Therapy Education Alliance som Energy Principles Practitioner (EPP).  Desuden kan timerne indgå i undervisningskravet til RAB, Registreret Alternativ Behandler i f. eks. HealerRingen. Undervisningen finder sted i weekend moduler, i alt 16 dages undervisning.

Hvis du allerede er behandler i anden tradition, kan dette Årskursus være en være en værdifuld introduktion til energiarbejde og en understøttelse til din anden behandlingsform.  Hvis du gerne vil være alternativ behandler med speciale i polaritetsterapi, er det muligt at studere videre på overbygningsuddannelsen (RPP), som udbydes, når der er deltagere nok interesseret.

Der er maksimum 8 deltagere på Årskurset.

Fakta om Årskurset:

Datoer:  7 moduler på 1 år. 5 moduler a´ 2 dage, der ligger i weekender, desuden 2 moduler på 3 dage. Forløbet afsluttes med en eksamen.

Start: lørdag og søndag d. 28.-29. januar, 2023

mødetidspunkter: alle dage kl. 10-18.

Underviser:
Gitte Virkmann Larsen

Sted:
Healingcenter Århus, Bredgade 51, 8340 Malling.
Det er ikke muligt at overnatte på centeret.

Datoer:
Datoer for årskurset:
d. 28.-29. januar, 2023
d. 14.-16. april, 2023 (3dage)
d. 16.-17. juni, 2023
De sidste 4 moduler skemalægges sammen med kursisterne.

Undervisningstid:
Alle dage kl. 10-18, med mindre andet aftales i gruppen

Tilmelding:
Hvis du vil vide mere og finde ud af, om Årskursus i Polaritetsterapi er noget for dig, er du velkommen til at kontakte Gitte Virkmann Larsen på telefon 51 90 03 71 eller info@healingcenteret.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor du helt uforpligtende kan stille spørgsmål og få mere at vide om forløbet enten telefonisk eller ved et besøg på vores center.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@healingcenteret.dk eller en SMS til Gitte, hvor du bekræfter at du gerne vil med. Så aftaler vi en kortere samtale her på centeret eller i telefonen. Du modtager en tilmeldingsblanket og en faktura på dit depositum. Din betaling af depositum er din tilmelding og sikrer dig din plads.

Pris:
18.000 Kr.
“Early Bird” – prisen er gældende ved tilmelding og fuld betaling senest 30 dage før kursusstart.
Betaling af depositum på 4.000 Kr. ved tilmeldingen sikrer dig din plads. Restbeløbet på 14.000 Kr. betales senest 30 dage før kursusstart.

19.500 Kr. Ved tilmelding og betaling mindre end 30 dage før kursusstart, eller ved betaling gennem en afdragsordning.

Afdragsordning:
Heraf betales 4.000 Kr. som depositum ved tilmeldingen. Restbeløbet betales med 3.100 Kr. pr. måned i 5 måneder. første afdrag betales 20. januar, 2022. Sidste afdrag betales 20. maj, 2023
Du er først tilmeldt Årskurset, når tilmelding og depositum eller fuld betaling er modtaget.

Depositum:
4.000 Kr. refunderes ikke hvis deltageren vælger at melde fra Årskursus i Polaritetsterapi. Dog kan depositum minus 1.000 Kr. i administrationsgebyr tilbagebetales ved framelding senest 1 måned før kursusstart.
Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået 10 dage før kursusstart, refunderes depositum/fuld betaling selvfølgelig.

Framelding

Ved deltagers framelding senest 1 måned inden kursusstart, vil depositum minus 1.000 kr. blive tilbagebetalt.
Herefter tilbagebetales depositum ikke.
Ved deltagerens framelding senere end Årskursets start, tilbagebetales hverken depositum eller kursusafgiften for året. Det vil sige, at du hæfter for hele årsforløbet.

Hvis du ikke kan komme alle dage på kursusforløbet kan du ikke få delvis refusion eller tilbagebetaling.