Undervisere

Gitte Virkmann Larsen

Uddannet i polaritetsterapi, kraniosakralterapi, hypnoterapi og som lærer i polaritetsterapi på Heartwood Instituttet i Californien i 1993-94. Uddannet foster- og fødselsterapeut ved Ray Castellino, USA 1999-2004. Undervisningsassistent på uddannelsens hold 15 i Ojai, Californien 2020-23.
Har siden 1994 arbejdet med individuelle klienter og med undervisning i polaritetsterapi og personlig udvikling.  Uddannet hos den spirituelle lærer Bob Moore i Ringkøbing. Modtager løbende undervisning og supervision i Bob Moores tradition af Vagn Palle Rasch. Har modtaget undervisning og assisterer Jim Feil i Stanley Kelemans tradition i Formative Embodiment. Modtager løbende undervisning, supervision og videreuddannelse af danske og internationale lærere indenfor healing, somatisk psykologi og foster- og fødselsterapi. Godkendt RAB registreret behandler i HealerRingen og PTP, Polarity Therapy Practitioner godkendt af IPEA, the International Polarity Education Alliance.

John Virkmann

Har arbejdet med meditation og healing siden 1970. Har undervist individuelt og i grupper siden 1980. Grundlaget for Johns arbejde med healing og meditation, er helt nede på jorden sund fornuft, accept og forståelse for klientens og kursisternes proces. For ham er healing meget konkret og et mirakel i sig selv. Uddannet af den spirituelle lærer Bob Moore samt bred uddannet indenfor alternativ behandling. John er en af de ”gamle” healere.  Han har siden 1996 udgivet 7 Cd’er.

Healingcenter Aarhus
Bredgade 51
8340 Malling
Tlf.: 51 90 03 71
E-mail: info@healingcenteret.dk