Foster- & fødselsproces workshop

Datoer:

d. 17.-20. februar, 2023,  Gitte Virkmann Larsen er facilitator, Malling, Denmark
Workshoppen finder sted på dansk.

Pris: 3.800 Kr.  ved betaling senest 6 uger før kursus start

Næste Womb Surround Process Workshop:

d. 30. Marts til d. 2. april, 2023 Gitte Virkmann Larsen og David Haas er co-facilitators, Milford, UK 
Workshoppen finder sted på engelsk

Price: 680 UKL Early Bird/ 730 UKL payment and booking after 30. January, 2023

“En tryg og blid måde at arbejde med overlevesesmønstre, der påvirker måden, hvorpå du relaterer til andre mennesker som voksen og støtter dig til at udleve mere af dit potentiale”
– David Haas

Foster & fødselsproces workshops er udviklet til voksne, der ønsker at udforske deres traumatiske mønstre fra tidligt i livet, og som føler, at de stadig skaber ubalance i deres familie, sociale- eller arbejdsrelationer, med udgangspunkt i at finde ind til ressourcer, tilknytning  og støtte i mødet de vanskelige områder i den tidligste tid.

Foster- og fødselsterapi viser os gang på gang, at babyer er bevidste, de mærker ting, både på det fysiske og følelsesmæssige plan. Gennem det følelsesmæssige forhold til menneskene omkring dem, skaber babyer perceptioner – mentale modeller – af verden.

Alt efter hvor tryg eller udfordrende vi føler, verden er, mens vi er babyer eller børn, påvirker det de voksne, vi senere udvikler os til.

Når en udfordring er for stor for os mens vi er barn eller baby, kan vi ikke integrere den. Manglen på integration skaber begrænsede tankemønstre, der så påvirker vores opfattelse og opførsel i familien, i sociale- og arbejdssituationer igennem hele vores liv, og forhindrer os i at udtrykke vores sande selv fuldt ud.

Proces workshops skaber et rum, hvor vi kan begynde at forstå, hvordan disse mønstre påvirker os i nutiden. Denne klarhed leder frem mod dybere, mere kærlige relationer i primære forhold, forandringer i vores sociale relationer og er gavnlige i vores arbejde.

Strukturen:

Proces workshop strukturen blev skabt af Dr. Ray Castellino DC RPP. Han erfarede, at de største transformationer fandt sted i mindre grupper, hvor han brugte de samme principper, som blev brugt sammen med spædbørn i hans spædbørns-centrerede familie terapi.

Derfor er der mellem 4 og 5 deltagere i hver workshop, der tager 3 ½ til 4 dage. Når der er færre deltagere, afkortes workshoppens længde. (Workshoppens pris forbliver den samme.)

Workshoppens skaber rum for voksne, der ønsker at udforske dette område af deres liv for personlig og professionel vækst. Tidligere deltagere i workshops har også inkluderet f. eks. par, forældre og deres voksne børn, gravide mødre osv.

Første workshop faciliteres af Gitte Virkmann Larsen og foregår på dansk. Den anden workshop ledes i fællesskab af David Haas fra England og Gitte Virkmann Larsen. Workshoppen finder sted på let forståeligt engelsk. Gitte Virkmann Larsen oversætter til dansk efter behov.

Læs mere på engelsk på hans Davids hjemmeside:

http://www.first-expression.co.uk/bpw.html

Fakta om workshoppen:

Sted:
UK Workshop: The Holistic entre, Godalming, Surrey, UK

Sprog:
Bemærk, at workshoppen finder sted på tydeligt og let-forståeligt engelsk, efter behov kan der oversættes til/fra dansk.

Tilmelding:
Kontakt Gitte Virkmann Larsen på 51 90 03 71 eller gitte@satori.dk for informationer eller ansøgningsformular og betaling af depositum. Jeg værdsætter en tidlig tilmelding, mindst 6 uger før workshoppen, da der er en del forberedelsestid for processen. Du er tilmeldt efter modtagelsen af depositum, formular og bekræftelse herfra. Hvis gruppen ikke har mindst 3 tilmeldte deltagere 4 uger før starten, aflyses workshoppen. 

Pris:

Malling:    3.800 Kr. ved tilmelding og restbetaling senest 4 uger før starten.
                   4.300 Kr. ved tilmelding og fuldbetaling mindre end 6 uger før starten.

 

Depositum:
1.000 Kr.  betales ved tilmelding og refunderes ikke ved deltagerens senere framelding.  Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået 4 uger før kursus start refunderes depositum. 

Overnatning:
Det er ikke muligt at overnatte på stedet. Der er overnatningsmuligheder i nærheden, kontakt os for informationer.

Proces Workshop ansøgningsformular DK til download (Word dokument)