Foster- & fødselsproces workshop/Womb Surround Process Workshop

26.-29. September, 2024,  Gitte Virkmann Larsen facilitator, Malling, Denmark
Workshoppen finder sted på engelsk(in English)

“En tryg og blid måde at arbejde med overlevelsesmønstre, der påvirker måden, hvorpå du relaterer til andre mennesker som voksen og støtter dig til at udleve mere af dit potentiale”
– David Haas

Foster & fødselsproces workshops er udviklet til dig, som har et ønske om at undersøge uhensigtsmæssige mønstre eller traumer, som er opstået tidligt i livet. Måske føler du, at disse mønstre skaber ubalance i dine nærmeste relationer, familie, sociale- eller arbejdsrelationer. Udgangspunktet er at i at finde ind til dine ressourcer, din tilknytning  og du vil modtage støtte i mødet med de vanskelige områder i din allertidligste tid i begyndelsen af livet.

Foster- og fødselsterapi viser os gang på gang, at babyer er bevidste, de mærker ting, både på det fysiske og følelsesmæssige plan. Gennem det følelsesmæssige forhold til menneskene omkring dem, skaber babyer perceptioner – mentale modeller – af verden.

Alt efter hvor tryg eller udfordrende vi føler, verden er, mens vi er babyer eller børn, påvirker det, de voksne vi senere udvikler os til at blive.

Når en udfordring er for stor for os mens vi er barn eller baby, kan vi ikke integrere den. Manglen på integration skaber begrænsede tankemønstre, der så påvirker vores opfattelse og opførsel i familien, i sociale- og arbejdssituationer igennem hele vores liv, og forhindrer os i at udtrykke vores sande jeg fuldt ud.

Proces workshops skaber et rum, hvor vi kan begynde at forstå, hvordan disse mønstre påvirker os i nutiden. Denne klarhed leder frem mod dybere, mere kærlige relationer i primære forhold, forandringer i vores sociale relationer og er gavnlige i vores arbejde.

Strukturen:

Proces workshop strukturen blev skabt af Dr. Ray Castellino DC RPP i USA. Han erfarede, at de største transformationer fandt sted i mindre grupper, hvor han brugte de samme principper, som blev brugt sammen med spædbørn i hans spædbørns-centrerede familie terapi.

Derfor er der mellem fire til fem deltagere i hver workshop, der tager op til 4 dage. Når der er færre deltagere, afkortes workshoppens længde. (Workshoppens pris forbliver den samme.)

Workshoppens er henvendt til voksne, der ønsker at udforske dette område af deres liv for personlig og professionel vækst. Tidligere deltagere i workshops har også inkluderet f. eks. par, forældre og deres voksne børn, gravide mødre osv.

Pris:
Pris:  3.800 Kr. (510 Euro) ved early-bird betaling senest 6 uger før kursus start.
         4.300 Kr. (580 Euro) ved senere tilmelding og fuld betaling senere end 6 uger før kursus start.

Sted:
Healingcenteret, Bredgade 51, 8340 Malling (13 km syd for Århus).

Tilmelding:
Kontakt Gitte Virkmann Larsen på 51 90 03 71 eller gitte@satori.dk for informationer eller ansøgningsformular og betaling af depositum. Jeg værdsætter en tidlig tilmelding, mindst 6 uger før workshoppen, da der er en del forberedelsestid for processen. Du er tilmeldt efter modtagelsen af depositum, formular og bekræftelse herfra. Hvis gruppen ikke har mindst 3 tilmeldte deltagere 4 uger før starten, aflyses workshoppen. 

Overnatning:
Det er ikke muligt at overnatte på stedet. Der er overnatningssteder i nærheden, kontakt os for informationer.

Proces Workshop ansøgningsformular DK til download (Word dokument)