Foster- & fødselsproces workshop

Datoer:

d. 25. – 28. August, 2022, in person Gitte Virkmann Larsen er facilitator, Malling, Denmark

Price: 399 €

Næste Womb Surround Process Workshop:

d. 8. – 11. September, 2022, in person Gitte Virkmann Larsen and David Haas are co-facilitators, Milford, UK

Price: 580 UKL Early Bird/ 630 UKL payment and booking after 27. July, 2022

 

“En tryg og blid måde at arbejde med overlevesesmønstre, der påvirker måden, hvorpå du relaterer til andre mennesker som voksen og støtter dig til at udleve mere af dit potentiale”
– David Haas

Foster & fødselsproces workshops er udviklet til voksne, der ønsker at udforske deres traumatiske mønstre fra tidligt i livet, og som føler, at de stadig skaber ubalance i deres familie, sociale- eller arbejdsrelationer.

Foster- og fødselsterapi viser os gang på gang, at babyer er bevidste, de mærker ting, både på det fysiske og følelsesmæssige plan. Gennem det følelsesmæssige forhold til menneskene omkring dem, skaber babyer perceptioner – mentale modeller – af verden.

Alt efter hvor tryg eller udfordrende vi føler, verden er, mens vi er babyer eller børn, påvirker det de voksne, vi senere udvikler os til.

Når en udfordring er for stor for os mens vi er barn eller baby, kan vi ikke integrere den. Manglen på integration skaber begrænsede tankemønstre, der så påvirker vores opfattelse og opførsel i familien, i sociale- og arbejdssituationer igennem hele vores liv, og forhindrer os i at udtrykke vores sande selv fuldt ud.

Proces workshops skaber et rum, hvor vi kan begynde at forstå, hvordan disse mønstre påvirker os i nutiden. Denne klarhed leder frem mod dybere, mere kærlige relationer i primære forhold, forandringer i vores sociale relationer og er gavnlige i vores arbejde.

Strukturen:

Proces workshop strukturen blev skabt af Dr. Ray Castellino DC RPP. Han erfarede, at de største transformationer fandt sted i mindre grupper, hvor han brugte de samme principper, som blev brugt sammen med spædbørn i hans spædbørns-centrerede familie terapi.

Derfor er der mellem 4 og 5 deltagere i hver workshop, der tager 3 ½ til 4 dage. Når der er færre deltagere, afkortes workshoppens længde. Workshoppens pris forbliver den samme.

Workshoppens skaber rum for voksne, der ønsker at udforske dette område af deres liv for personlig og professionel vækst. Tidligere deltagere i workshops har også inkluderet f. eks. par, forældre og deres voksne børn, gravide mødre osv.

Første workshop af Gitte Virkmann Larsen, anden workshop ledes af David Haas fra England og Gitte Virkmann Larsen. Workshoppen finder sted på let forståeligt engelsk. Gitte Virkmann Larsen oversætter til dansk efter behov.

Læs mere på engelsk på hans Davids hjemmeside:

http://www.first-expression.co.uk/bpw.html

Fakta om workshoppen:

Sted:
UK Workshop: The Holistic entre, Godalming, Surrey, UK

Sprog:
Bemærk, at workshoppen finder sted på tydeligt og let-forståeligt engelsk, efter behov kan der oversættes til/fra dansk.

Tilmelding:
Kontakt Gitte Virkmann Larsen på 51 90 03 71 eller gitte@satori.dk for informationer eller ansøgningsformular og betaling af depositum.

Pris:

Depositum:
1.000 Kr.  betales ved tilmelding og refunderes ikke ved deltagerens senere framelding. Hvis minimums deltagerantallet ikke er opnået 4 uger før kursusstart refunderes depositum. 

Overnatning:
Det er ikke muligt at overnatte på stedet. Der er overnatningsmuligheder, kontakt os for informationer.

Proces Workshop ansøgningsformular DK til download (Word dokument)